Onder Ons PartyCentrum


Kerkpolderweg 8 2625 EB Delft
0152569708 Klik om te bellen

Over Onder Ons PartyCentrum

Bruiloftlocatie én trouwlocatie

Uw mooiste dag goed geregeld

Stelt u zich eens voor: Een rustieke natuurrijke omgeving, een heerlijk zonnetje dat over het terras schijnt en de juiste mensen om u heen? Onder Ons is de ideale gelegenheid voor uw bruiloft!

Wij zorgen in overleg met u voor de gewenste aankleding, een lopend buffet en een tot in de puntjes geregelde feestavond. Wij beschikken over een podium, een dansvloer en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Dus de voetjes kunnen van de vloer, dat wordt feesten tot diep in de nacht…

Trouwen bij Onder Ons

U wilt trouwen in de gemeente Delft? Dat kan ook bij Onder Ons! Buiten onder ons prieeltje? Of toch binnen? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Culinaire invulling

Een feest wordt toch pas echt gezellig met lekkere hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet? Kijk eens op onze website www.onderons.nl voor bijvoorbeeld ons BBQ of borrel arrangement.

Partycentrum Onder Ons is al ruim 22 jaar een begrip in Delft en omstreken, de afgelopen tijd hebben wij onze grote zaal en het terras een mooie upgrade gegeven.

Nieuwsgiering geworden, u kunt ons altijd bellen of emailen voor het maken van afspraak. Zodat wij samen met u kunnen kijken of we u van dienst kunnen zijn.

Foto's

Onder Ons PartyCentrum in het kort

Soort bedrijf

Entertainment
Feestlocatie
Trouwlocatie

Onze locatie

Logo Onder Ons PartyCentrum

Onder Ons PartyCentrum

Onder Ons PartyCentrum


Kerkpolderweg 8 2625 EB Delft
0152569708 Klik om te bellen