Ridder van Doorne - fotografie


Steenvoordelaan 281 2284 CM Rijswijk
06-4130115 Klik om te bellen

Over Ridder van Doorne - fotografie

Mijn naam is Ridderus van Doorne. In 1961 geboren in Rijswijk (Zuid Holland) en daar woon ik nog steeds. Ik groeide op boven en in de fotowinkels van mijn vader. Overigens is mijn roepnaam Ridder of nog korter, Rid. Je mag zelf kiezen.


Achter de fotowinkel van mijn vader in Rijswijk (zh) deed ik als jongste bediende klusjes zoals het ontwikkelen en drogen van de foto's in de grote donkere kamer. Soms hielp ik mensen in de winkel en bemande de super 8 film verhuur.

Het kon natuurlijk niet lang uitblijven voordat ikzelf een camera oppakte! Met een vader die zelf bruidsfotograaf was, 2 fotozaken bezat en examinator op de fotovakschool is geweest was ik dus op het goede adres om het vak te leren. Naast de wijze lessen van mijn vader volgde ik talloze workshops en cursussen.

Het fotograferen, of portretteren van mensen geeft mij een grote voldoening. Met name in een omgeving waar men zich op hun gemak voelt en zichzelf kan zijn.  Daarom verzorg ik trouwreportages, (familie) portretten en zakelijke fotografie.


Happy Shooting,
Ridder.

Foto's

Soort bedrijf

Bedrijfsfotografie
Trouwfotograaf

Onze locatie

Ridder van Doorne - fotografie


Steenvoordelaan 281 2284 CM Rijswijk
06-4130115 Klik om te bellen